Om mig

Om mig

Så fik jeg endelig oprettet den blog, jeg har gået og drømt om i mange år. Jeg har, siden jeg blev færdig med min uddannelse (cand. mag. i spansk og international virksomheds-kommunikation), arbejdet som underviser på en handelsskole, og selvom jeg har haft et godt forhold til de fleste elever, har jeg nok frygtet at det kunne blive for personligt og gå lidt ud over det privatliv, som man jo gerne ville have lidt af. Men nu er jeg arbejdssøgende og vil gerne arbejde med kommunikation og/eller marketing, og så er det nok på tide at støve skrivekundskaberne af.

Derfor er formålet med bloggen i første omgang at træne mig i at skrive tekster som er fordøjelige for læseren, men som selvfølgelig kommer til at handle om mit liv, mine observationer og det jeg interesserer mig for (bl.a. fotografering, mad, rejser, bøger&film mv.)

Navnet har jeg gået og tænkt over længe. Normalt synes jeg, jeg er ret kreativ med ord, men lige på dét punkt var jeg blank – ville jo gerne have at det skulle fange min identitet og essensen af bloggen. En dag stødte jeg lidt tilfældig på ordet Happy camper, som kan oversættes til “en glad person”, og da jeg generelt er en positiv person og for nylig har opdaget lykken ved at tage på ferie i telt, så virkede det jo oplagt.

Velkommen til min blog og god læselyst!