Rösti af squash/zucchini

Rösti af squash/zucchini

Eksperimenterede lidt i køkkenet i dag, og ville forsøge mig med at lave rösti af squash. Når man tænker på at jeg ikke googlede opskriften først, blev de faktisk ok – men der er plads til forbedringer, så kom endelig med dit bud.

Du skal bruge:

1-2 æg
1 spsk piskefløde
1 squash/zucchini
1 løg
ca. 1 spsk revet parmesan
salt/peber

evt. fiberhusk

Pisk æg og fløde sammen med en gaffel. Riv squash og løg (rivejern eller minihakker) og bland det i æggemassen sammen med parmesan. Krydr med salt og peber. Bliver massen for tynd, tilsæt 1-2 tsk fiberhusk og lad massen hvile ca. 10 min.

Steg på panden ved lav varme i kokosolie

 

Note: Jeg syntes de mangler lidt zing, så måske ville de gøre sig godt med lidt cayennepeber eller chili. Også: jeg lavede mine med to æg og et godt skvæt fløde og syntes massen derved blev lidt for tynd.

Spiste dem med hakkebøf og okseflødesauce

2 thoughts on “Rösti af squash/zucchini

    1. Hehe havde helt glemt at jeg havde puttet fløde i. Det må have været en LCHF-version 😉 Vil prøve dit råd, det lyder godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *