Flyttefif

Flyttefif

Kæresten og jeg er lige flyttet 100 km. Og manner det har været hårdt. Det kræver jo nærmest en doktorgrad i project management og flere års crossfittræning at klare sådan et projekt. Vi har haft et par stykker til at hjælpe med de tunge ting, men har ellers gjort alt selv. Og har måske sparet et par tusinde ved ikke at bruge flyttefirma. Så vi er enige om at hvis vi skal flytte igen, så bliver det altså med flyttemænd, for hold fast hvor har vi knoklet.

Selvom det har været hårdt, har det også været en lærerig proces og en kærkommen anledning til at få smidt gammelt ragelse ud. Man bliver lidt mindre sentimental omkring ting, når man står med dem i hånden og tænker at de skal pakkes, slæbes og finde en ny plads i det nye hjem.

Walter skulle også lige bruge et par dage til at finde på plads. Han er jo en gammel hund og de første par dage pjevsede han lidt når vi ikke lige var i stuen hos ham. Det er blevet bedre nu, tror han har fundet ud af at det er her vi bor nu. Der hjælper jo heller ikke at gulvet er glat, så han ikke rigtig kan rejse sig (hvilket resulterer i en del hundehår på tøjet og at man lugter af våd hund en del…). Glæder mig til vi får haven hegnet ind, så man ikke skal stå i py-bukser ude i haven kl. 5:30, mens Walter møffer rundt i mosset i haven.

Nå, men egentlig skulle denne post bare være et par små flyttefif, så de kommer her:

#1 HANDSKER

Guld værd når man skal slæbe møbler og løfte kasser. Købte et par m/ gummibelægning til 25 kr. i jem&fix, så en god investering til små penge

#2 VIGTIG-KASSEN

Lav en lille flyttekasse markeret ”VIGTIGT” med de vigtigste ting, som du skal bruge umiddelbart efter flytningen – bærbar, vigtige papirer, opladere mv. Vær sikker på at den er let tilgængelig hele tiden.

#3 OMFAVN KAOSSET

Lev med at din mad består af pizza/takeaway og rugbrødsmadder mens flytningen står på, at alting flyder, at du måske ikke lige kommer i bad hver dag og at kroppen værker mens øjnene er trætte – det går over igen.

Har du nogen gode flyttefif, du gerne vil dele?

2 thoughts on “Flyttefif

    1. Haha det har vist været mit motto en stor del af vejen… men har godtnok stadig meget ragelse. Kan være der også ryger lidt i svinget, som udpakningen skrider frem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *